Cautare

525 de rezultate pentru "lungu aurel talpas" (3.02 secunde)
Ingrijorati de evolutiile interne si internationale, Zeci de academicieni, apel catre poporul roman si institutiile statului 82 de academicieni, intre care Ioan Aurel Pop, Nicolae Breban, Victor Spinei, Dinu C.
Accidentul s-a produs pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanta, in zona CET. Doa autoturisme s-au ciocnit violent, iar una dintre masini a fost proiectata intr-o spalatorie auto.
Aurel de 40 de ani, din Bucuresti, care avea asupra sa un cutit cu lungimea de 40 cm si lama de 25 cm. ... Aurel in stare de libertate.
Aurel Vlaicu nu a respectat culoarea rosie a semaforului electric, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de I. ... Aurel Vlaicu dinspre str.
Vicepresedintele PNL Suceava, in acelasi timp primarul municipiului resedinta de judet, Ion Lungu, considera ca sefii de servicii descentralizate nu trebuie sa se cramponeze de functii, invocand fel de fel de explicatii, deoarece este normal ca Puterea in exercitiu sa-si instaleze directori din randurile sale, pentru a duce la indeplinire programul de guvernare.
La discutiile purtate pentru prima data in acest mod la Mangalia au participat, printre altii, senatorul Puiu Hasotti, vicepresedinte national al PNL, presedintele interimar al filialei constantene a liberalilor deputatul Gheorghe Dragomir, deputatul Mircea Iustinian, consilierul municipal Virgil Lungu, presedintele Biroului Local Mangalia al PNL dr.
Candidatura acestuia a fost aprobata ieri, in unanimitate, de Biroul Executiv al organizatiei municipale Satu Mare a PSD, odata cu candidatura lui Ioan Tou pentru functia de prim-vicepresedinte al organizatiei judetene si a altor lideri locali marcanti, Ioan Viman, Mircea Ardelean, Alin Rusu, Gheorghe Lungu, Eugenia Sabau, Mihai Ciorba si Mirel Marinescu pentru functiile de vicepresedinti.
Valer Dorneanu, fost presedinte al Camerei Deputatilor, deputatul Eugen Bejinariu, fost secretar general al Guvernului, deputatul Viorel Hrebenciuc, senatorii Ion Solcanu si Antonie Iorgovan, presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gavril Mirza, primarul Iasului Gheorghe Nechita, viceprimarul Sucevei, iar de la Botosani Constantin Contac, presedintele Consiliului Judetean, deputatul Costica Macaleti, Mihai Darie, Gheorghe Marcu, consilierii judeteni Adrian Haidautu, Tiberiu Lungu, Andrei Dolineaschi si alti membri de rind ai PSD Botosani.
In ciuda faptului ca de la inceputul mandatului principalele actiuni pe care le-a derulat il vizeaza pe numarul unu al PSD-ului botosanean, Constantin Contac si pe liderul social-democrat din Dorohoi, primarul Sergiu Lungu, prefectul sustine ca nu actioneaza politic.
De asemenea, organizatiile PNL din Suceava vor fi consultate in urmatoarele zece zile in legatura cu fuziunea cu PD, urmand ca la sfarsitul saptamanii viitoare sa fie adoptat un punct de vedere al Biroului Permanent Judetean al partidului, a declarat presedintele PNL Suceava, Ion Lungu, care a adaugat ca personal considera benefica fuziunea PNL-PD.
Seara, cei doi artisti sunt invitati in emisiunea lui Florian Lungu de pe TVR2 (Noapte indigo - Sa fie intr-un jazz bun!, miercuri 12 noiembrie, orele 23:00).
Florica Lungu, 61 de ani: "Pentru noi cei saraci tot rau va fi. Pentru tineri va fi mai bine pentru ca au alt orizont.
"Ziua de 1 Mai este ziua tuturor celor care muncesc, este ziua muncitorilor, a sindicalistilor, a profesorilor daca vreti", a declarat presedintele PNL Suceava, Ioan Lungu.
Presedintele PNL Suceava, Ion Lungu, a anuntat ieri ca ßcoala de vara a TNL va fi organizata in perioada 12-16 iulie.
Presedintele PNL Suceava, Ion Lungu, a declarat ca Gheorghe Stefan, fost presedinte al liberalilor locali, ulterior sustinator al PLD, "s-a reactivat in PNL" si va continua sa fie alaturi de partid.
Ulterior, presedintele PNL Suceava, Ion Lungu, a declarat ca Gheorghe Stefan "s-a reactivat in PNL" si va continua sa fie alaturi de partid.
Schitele lui Caragiale revin in actualitate Dupa verificarea listelor depuse pe ultima suta de metri, Biroul Electoral Judetean Galati a decis sa respinga alte trei candidaturi. Este vorba despre Alexandru Ivanescu, Gianina Lungu si Sorin Chirvase, toti membri PNDC.
Laurian Lungu - membru fondator al Grupului de Economie Aplicata (GEA). Actualmente este managing partner la grupul de cercetare si analiza Macroanalitica.
Primarul PDL din Suceava, Ion Lungu, are o intentie de vot de 43%, in timp ce candidatul PNL cel mai bine plasat, Alexandru Baisanu, ar obtine 25%.
"Conducerea de la Bucuresti ne-a transmis ca forma actuala a acestei legi nu poate fi acceptata", ne-a spus Constantin Lungu, presedintele filialei galatene a Cartel Alfa.
google-analytics.com